Kako do kakovostnega stavbnega pohištva po ugodni ceni?

Okna so pomembna za stavbo, saj morajo prepustiti vanjo dovolj svetlobe za zdravo bivanje in delo, hkrati pa imajo funkcijo izolatorja toplote in hrupa ter so tudi namenjena varnosti, če se naroči protivlomno steklo. Če želijo vsem tem kriterijem ugoditi, morajo biti okna kakovostna, kot so na primer lesena ali kombinirala aluminijasta okna in vrata podjetja Gašper, kar si oglejte na tej povezavi https://www.gasper.si/lesena-okna-prima, saj izdeluje vrhunsko pohištvo po meri.

Zakaj kupiti kakovostna okna?

Zagotovo ste se kdaj spraševali, ali kupiti cenejša okna ali bolj kakovostna, ki so izdelana skrbno, po meri in iz naravnih materialov, ter za to dosegajo neko normalno ceno na trgu? Naj vam zaupamo, da tisti, ki so se odločili za to, da nimajo dovolj denarja, da bi kupovali preveč poceni, so se modro odločili. Zakaj? Ker so vrhunska okna, ki jih izdeluje podjetje Gašper vzdržljiva, ni jih treba popravljati in so narejena točno po vaših merah te zahtevah stavbe.

Takšna okna vas bodo zadovoljila v estetski meri, saj so izjemno privlačna in sodobno oblikovana. Hkrati bodo zadovoljila standarde kakovosti, saj ne bodo prepuščala vlage, mraza in vetra, obenem pa bodo preprečila toplemu zraku, da bi uhajal iz prostora. Tako boste dosti prihranili tudi pri ogrevanju in je to zares tehten razlog za nakup kakovostnih oken Gašper.

Kaj pridobite z nakupom oken Gašper?

Okna Gašper so izdelana na poseben način tako, da so s pomočjo sodobnih strojev narejena iz naravnega lepljenega lesa, kar jim daje precejšno trdnost, zato se ne zvijajo, kot se okna, ki so narejena iz enega kosa lesa. Podboji, ki vam jih vgradijo, pa so lahko tako široki, kot jih vi potrebujete in jih prej mojster tudi zmeri. Naredijo čisto po meri.

Les zaščitijo najmanj štirikrat na ekološki način z naravnimi preparati ter jih pobarvajo z lastno Gašper barvno lestvico in je edinstvena ter nekoliko drugačna od konkurenčnih.

Zaradi posebne zaščite oken dobite garancijo. Naročite lahko tudi aluminijasta ali kombinirana okna. Aluminijasta imajo poseben, zelo atraktivno kovinsko barvno lestvico, zato bodo vaša okna izgledala res vrhunsko in že od daleč kakovostno ter moderno. Uporabijo pa tudi lahko barvni silikon.

Ker so okna Gašper narejena tako natančno in kakovostno, so vsi robovi dobro zaobljeni, kar velja tudi za krila in podboje. Vogalni spoji pa so tako ojačani, da imajo res dobro trdnost. Vse spoje še dodatno zaščitijo kljub temu, da je vse že štirikratno prej zaščiteno.

Stekla so tako pritrjena, da se tega sploh ne da opaziti. Lahko so do 60 mm debeline, kar daje res veliko zvočno in toplotno izolacijo ter tudi dodatno varnost. Lahko namestijo še dodatna tesnila po naročilu.

Za pritrjevanje zunaj in znotraj uporabljajo trajno elastičen kit, ki ga ne bo treba menjati in drži zagotovo še dosti dlje, kot je garancija. Odkapne letve pa so narejene iz aluminija in so vmes tudi prekinjene zato, da ne ustvarijo toplotnega mostu.

stavbnega-pohistva-1

Kako nastanejo okna Gašper izdelana izključno za vas?

Okna Gašper so narejena v skladu z naročnikovimi potrebami in željami. Združili bodo vaše ideje in zamisli ter njihove strokovne predloge, ki izhajajo iz dolgoletnih izkušenj. Za vas bodo po meri naredili najboljša vrhunska okna, ki so lahko lesena, aluminijasta ali kombinirana. Znotraj in zunaj so lahko pobarvana različno, odvisno od tega, kakšen vizualni efekt hočete doseči v posamičnih prostorih in zunanjosti stavbe.

Lesena okna so lahko izdelana iz smrekovega, macesnovega, hrastovega lesa ali lesa različnih eksotičnih vrst dreves. Najbolj pogosto prodajana so macesnova in hrastova okna. Pri izdelavi oken uporabljajo najsodobnejšo natančno tehnologijo in predpisane standarde kakovosti.

Prednosti oken Gašper

Zagotovo je bistvena prednost oken Gašper v tem, da so povsem ekološka in okolju ter ljudem prijazna, kar pomeni, da boste z okni Gašper bivali v prostorih, kjer ne bo nič strupenega v zraku, kot bi bile lahko razne kemikalije uporabljane pri cenenih oknih.

Ekološka okna Gašper so zaščitena izključno z ekološkimi premazi iz naravnih snovi. Ker so narejena iz lesa ali delno iz aluminija, skozi les lepo dihajo in zato ne zadržujejo v prostorih vlage, tako se kondenz ne nabira ter se s tem prepeči nastajanje plesni, kar je za zdravje izjemno pomembno.

Okna Gašper imajo kar 10 letno garancijo, kar res veliko pove o kakovosti in zaupanju proizvajalca v svoj produkt, ki je preizkušen na trgu že dolgo desetletij, skoraj 50 let.

Izbirate lahko tudi med zelo različnimi stekli, odvisno od želje, okusa in potrebe, kot so ornamentna stekla, peskana stekla ali pa topljena stekla, nekaterim so zelo všeč vitražna stekla, drugi pa potrebujejo zvočno izolacijska stekla ali varnostna stekla, pa tudi protivlomna stekla.

Aluminijasta okna se ponašajo s to prednostjo, da so spoji narejeni povsem nevidno in neopazno, zato izgledajo zares prvovrstno.

Za okna vam tudi uredijo različne vrste senčil, ki pridejo prav za to, da se v prostor ne vidi ali kot zaščita pred svetlobo in tudi, kot dodatna zaščita pred izgubo toplote. Na razpolago pa je še veliko drugih dodatkov, ki vam jih bodo z veseljem vgradili.

Družinsko podjetje Gašper je že dolgo časa včlanjeno v Lesarski grozd Wood Industry Cluster, iniciative proHolz od katerega ima tudi pridobljene vse certifikate kakovosti.

Avtor: