omare po meri

Glavni razlogi zakaj izbrati omare izdelane po meri

Razmišljate o prenovi vašega stanovanja? Niste prepričani, kakšno pohištvo izbrati? Ste se tudi sami znašli v dilemi, ker niste prepričani ali bi bilo bolje najeti mizarja, da vam izdela omare po meri in ostalo pohištvo po naročilu oz. ali bi bilo bolje se odpraviti v trgovino in kupiti že narejeno pohištvo?  Verjamemo, da se v takšni dilemi znajde kar veliko število ljudi, saj je ta dilema zelo življenjska in tudi zelo “logična”. Logično je namreč, da vsak človek premisli o tem, kaj bi bilo najbolj pametno, saj ko prenavljate stanovanje le to verjetno urejate za naslednjih nekaj let, kar pomeni, da bi si najverjetneje želeli, da bo le to izgledalo tako, kot mora. V nadaljevanju članka bomo našteli nekaj razlogov, zakaj se po našem mnenju bolj izplača kupiti omare, ki so izdelane po naročilu.

Kaj vse vam pozitivnega prinesejo omare izdelane po meri?

Če se boste odločili za omare po meri, boste imeli veliko več svobode. Veliko več boste imeli proste izbire pri tem, kako neki bi želeli, da vaše omare izgledajo. Prav tako imate popolno kontrolo nad temo, kako velike bodo le te, kar je precej uporabno v manjših prostorih. Če ste prostorsko precej omejeni, je namreč precej bolje, da si najamete mizarja, da bo izkoristil prav vsak kot vašega stanovanja. Vsi bi si želeli, da bi lahko imeli doma čim več prostora, kar je seveda še kako pomembno, saj je življenje precej bolj udobno v primeru, da imate doma veliko oz. vsaj nekoliko več prostora. Omare po meri vam bodo omogočile tudi boljšo prilagajanje le teh ostalemu pohištvu, ki ga imate v vašem stanovanju. To je prav tako zelo velika prednost.

pohištvo po meri

Ali so omare po meri dražje?

Ni nujno, toda v večini primerov so. Večina mizarjev postavi nekoliko višjo ceno za omare, ki jih izdelajo po meri, saj je potrebno kar nekaj dela, da jih lahko izdelajo in to je pogosto lahko kar precej velik problem. Ko prenavljate stanovanje (vsaj v večini primerov je tako) verjetno precej varčujete z denarjem in ko vam mizar poda nek predračun je lahko ta trenutek kar precej neprijeten. Ko izveste, koliko bo potrebno plačati za nek kos pohištva, ki bo izdelan točno tako, kot to vam najbolj ustreza boste hitro videli, da je ta cena lahko precej višja v primerjavi s cenami, ki so postavljene za neko “običajno” pohištvo. Ko napišemo besedo običajno imamo v mislih predvsem pohištvo, ki je že izdelano in ga lahko kupite v eni izmed trgovin pri nas. Pri nas imamo zelo veliko trgovin s pohištvom, kjer si lahko pogledate kakšno pohištvo je na voljo na trgu, lahko si ga dodobra ogledate, saj je le to že izdelano in šele nato se odločite ali ga boste kupili ali ne. Ko boste enkrat naročili omaro po meri pri vašem mizarju, bo potrebno le to plačati, neglede na to, kakšen produkt boste na koncu dobili. No, če bo omara slaba in ne bo narejena tako, kot ste se dogovorili, potem seveda ni potrebno plačati in to delo lahko zavrnete.

Kako trpežne so omare, ki so izdelane po meri?

izdelava pohistva

Omare, ki so izdelane po meri so izjemno kakovostne, če jih bodo seveda izdelali priznani in kakovostni mizarji. Svetujemo vam, da vedno plačate kakšen evro več, da boste lahko dobili zares kakovostne omare, ki bodo zdržale veliko let. Obstajajo mizarji, ki lahko naredijo tako kakovostne omare, da jih boste lahko uporabljali zelo zelo dolgo in po našem mnenju je to tista prava investicija, za katero se izplača odločiti. Verjetno se sprašujete, kako pa sploh priti do nekega kakovostnega mizarja kajne? Svetujemo vam, da se odpravite na splet in poišete nekaj kontaktov. Nato pošljite več povpraševanj in počakajte na več odgovorov. Tako boste lahko videli kakšne so cene, da dobite nekoliko boljši občutek. Nato naredite ožji izbor ponudnikov in se odpravite do nekaj izmed njih, da boste lahko preverili, kako opravljajo svoje delo. Vedno jih prosite za fotografije del, ki so jih že naredili in se tako prepričajte, da zares izdelujejo dobro in kakovostno pohištvo po meri. Ko boste izbrali določenega mizarja pa je čas, da mu predate vse vaše želje in informacije in počakate, da bo vaše novo pohištvo po meri pripravljeno.

Avtor: