notranje žaluzije

Notranje žaluzije so funkcionalna lepota v vašem domu

Prenova stanovanja se bliža h koncu, le dekoracija oken različnih velikosti in oblik ostaja uganka. Tradicionalna uporaba klasičnih zaves za vas ni prava izbira. Skandinavski stil nezastrtih oken vam ni blizu, saj se vam zdi, da so pogledi radovednih sosedov že tako prevečkrat uprti v vašo smer.

Ko po naključju odkrijete notranje žaluzije podjetja Roltek ugotovite, da so tisto, kar bo poskrbelo, da bodo pozornost sosedov pritegnila vaša okna in ne dogajanje v vašem domu. Notranja senčila bodo poudarila posebnosti v notranji arhitekturi in zagotovila optimalno osvetlitev notranjih prostorov. Lepo oblikovan in funkcionalno harmoničen dom pa je predpogoj za vaše dobro počutje.

notranje-zaluzije-1

Notranje žaluzije pretvorijo domišljijo v resničnost
Prepustite domišljiji svojo pot in zaupajte zamisli timu strokovnjakov, ki bodo poskrbeli, da bodo notranje žaluzije narejene po vaših željah in prilagojene vsem velikostim ter oblikam vaših oken.

Notranja senčila so ne samo nadomestila klasične zavese, ampak jih prekašajo v svoji pestrosti in funkcionalnosti. Z roloji lahko v prostor vnesete vzorce. Zgubana tkanina plise zaves zapleše v harmoniji neštetih barvnih odtenkov. Lamelne zavese lahko uporabite kot valujočo pregrado v prostoru in z njimi povečate njegovo uporabnost. Kovinski odsev aluminijastih lamel notranjih žaluzij pa lahko izkoristite za večji vnos svetlobe in toplih sončnih žarkov v prostor v hladnejših mesecih, poleti pa z njimi odženete pretirano vročino, ki sili v notranjost.

S senčili lahko zasenčite klasična okna, strešna okna, stropna okna, zimske vrtove, okna nepravilnih oblik. Notranje žaluzije lahko namestite na okenski okvir ali na steklo, lahko jih pritrdite na strop ali v špaleto.
Za upravljanje vam je na izbiro več možnosti, saj jih lahko premikate ročno s preprosto vrvico, perlasto verižico, ročico na zaključni lameli, podaljšano ročico ali monokomandno ročico. Za ljubitelje udobja je na voljo preprosto daljinsko upravljanje, s katerim še natančneje poskrbite za ravno pravšnjo zatemnitev ali osvetlitev prostora. Motor, ki pogajanja mehanizem, je skoraj neslišen. Njegova glasnost je tako nizka, da vas premikanje senčil ne bo motilo.

Notranje žaluzije se igrajo z barvnimi površinami in prosojnostjo
Na temačen dan, ko vas bosta objemali otožnost in brezvoljnost, vam bodo barve notranjih senčil razvedrile počutje. Dom si lahko namreč popestrite s številnimi vzorci in barvnimi odtenki blaga, raznobarvnimi lamelami in različnimi barvami ogrodja.

Blago roloja lahko navijete na os ali v omarico in na ta način razgibate barvne površine. V harmoniko nabrano blago plise zaves lahko zložite s spodnje ali zgornje strani in ustvarite nesimetrično prelivanje svetlobe skozi okna. V še tako turoben prostor boste z njimi vnesli vedro razpoloženje in barve mavrice, kar vam bo takoj povrnilo dobro voljo in narisalo nasmeh na obraz.

Notranje žaluzije varujejo
Skrb za varnost otrok mora biti na prvem mestu, zato proizvajalci pri izdelavi sledijo smernicam, ki jih narekujejo evropski normativi.
Notranje žaluzije so primerne za zatemnitev ali popestritev otroških sob. Ročno dviganje in spuščanje senčil odhaja v pozabo, zato lahko vaša senčila opremite s premikalnim mehanizmom, ki ga pogajanja motor in tako skoraj neslišno zatemnite prostor, ko otroci ležejo k popoldanskemu počitku.

V motorne pogone notranjih senčil je vgrajen sistem, ki pri premikanju senčil zazna oviro, kar pomeni, da se nemudoma ustavijo in preprečijo poškodbo otroške rokice ali pozabljene igračke na okenski polici. Istočasno sistem varuje samega sebe in onemogoči poškodbo žaluzij.

Notranje žaluzije so prijazne do okolja in vas
Pri izdelavi notranjih žaluzij se uporabljajo najkvalitetnejši in okolju prijazni materiali. S temi materiali je poudarjena funkcija senčil, ker morajo senčila varčevati z energijo v vašem domu tako poleti kot pozimi. V času ogrevalne sezone je to še posebej pomembno, saj ob naraščajočih stroških energentov zagotovo želite, da je energetska izguba vašega doma čim manjša. Prav tako želite poleti ohranjati prijetno nizko temperaturo s čim manjšo uporabo klimatske naprave.

Notranje žaluzije pa niso prijazne samo do okolja, ampak tudi do uporabnikov, kajti lamelne zavese sestavljajo trakovi, ki so narejeni iz antistatičnih materialov, na katerih se prah ne nabira in so tako lažje za vzdrževanje.

Notranje žaluzije so prava izbira za vaš dom
Podjetje Roltek vas vabi, da se sprehodite po njihovem salonu in si od blizu ogledate njihove izdelke. Lahko jih potipate in preizkusite kako delujejo. V pogovoru s svetovalcem boste izpostavili svoje želje, oni pa vam bodo nato izdelali edinstvena notranja senčila, ki bodo ustrezala vsem površinam, ki jih želite zasenčiti. In ne samo to. Tako rekoč personalizirana senčila vam bodo njihovi izurjeni mojstri tudi vgradili.
Z izbranimi senčili boste prihranili pri ogrevanju in hlajenju doma ter utišali hrup zunanjega sveta. Istočasno boste osvetlili notranjost glede na svoje želje in potrebe ter preprečili radovedne poglede.

Svojim kupcem želijo ponuditi najboljše, zato izboljšujejo obstoječe izdelke ali pa so izdelki v celoti plod njihovega znanja ter izkušenj. Njihove inovativne rešitve naredijo notranje žaluzije ne samo lepe, naredijo jih tudi pametne in zelo prilagodljive. Vsi izdelki imajo večletno garancijo in zagotovljeno takojšnjo pomoč strokovnega servisa, v kolikor pride do okvare.
Odločitev za izbiro notranjih žaluzij bo vaša najboljša odločitev, s katero ne boste izbrali samo izdelka. Izbrali boste funkcionalno lepoto v vašem domu.

Avtor: