hišni kino

Hišni kino je nujna oprema vsakega doma

Današnja tehnologija nam omogoča, da si kar v udobju lastnega doma lahko pričaramo vzdušje, ki je bilo nekoč rezervirano le za kino dvorane. Hišni kino je tehnologija, s katero boste lahko kar z domačega kavča sebi in svojim prijateljem pričarali nepozabno filmsko izkušnjo polno smeha in zabave. Organizirajte prijeten družabni večer, na katerem ne sme manjkati kultne pokovke in vaše najljubše gazirane pijače, vključite hišni kino in se prepustite vrtincu filmskega dogajanja na platnu.

Izberite premium hišni kino

Z napredkom tehnologije je napredoval tudi razvoj tehničnih naprav in sistemov, namenjenih popestritvi našega vsakdana. Tako tudi hišni kino danes ni več enak tistemu izpred nekaj let. Na račun današnjih sistemov, ki jih premore kakovosten hišni kino, se boste počutili kot da se nahajate sredi dogajanja v filmu. Zato vam svetujemo, da ob nakupu hišnega kina izbirate le med premium predstavniki, ki vas bodo popeljali na pravo epsko doživetje. Filma ne boste gledali, ampak doživeli.

Pri enem naših vodilnih ponudnikov tehnologije, Lorex, vedo da najboljšo izkušnjo uporabniku nudi le vrhunska tehnologija. Tako so v svojo ponudbo vključili tehnološkega prvaka – hišni kino Bose Lifestyle 600 ali 650 s sistemom SoundTouch 300. Ta vrhunski hišni kino je zasnovan zelo enostavno in je tako prijazen za uporabo.

hisni-kino-1

Zakaj enostavno morate imeti Bose hišni kino

Proizvajalci so se vedno trudili in veliko truda vlagali v sam razvoj hišnega kina. Sistem so poskušali kar se da poenostaviti za uporabnika, ob tem pa seveda ohraniti najvišjo tehnološko kakovost. Ta vrhunski hišni kino vam tako omogoča svojevrstno doživetje prostora in zvoka ob gledanju filmov v dvoje, TV programov ali športnih tekem v družbi dobrih prijateljev.

Ste si zaželeli poslušanja glasbe? Tudi to vam hišni kino Bose omogoča, saj ima na razpolago čisto vse najnovejše vrhunske tehnologije za predvajanje zvoka, ki vas bo sezulo. Zahvaliti se gre tehnologiji Unify za nastavljanje sistema in ADAPTiQ za  prilagoditev sistema. Poleg tega ima hišni kino dodatno vgrajen tudi sistem SoundTouch, ki omogoča predvajanje spletnih radijskih postaj in glasbenih servisov. Lahko pa si ustvarite svojo najljubšo glasbeno listo in že uživate v prijetnih melodijah vam ljubih skladb. Željeno glasbeno knjižnico si ustvarite na svojem  domačem računalniku in se preko vašega domačega Wi-Fi omrežja povežete s hišnim kinom. Predvajanje pa enostavno upravljate s pomočjo SoundTouch aplikacije. Če pa ste uporabnik pametnega telefona ali tablice, pa se lahko s sistemom povežete kar preko Bluetootha in začnete s predvajanjem glasbe. Z le nekaj kliki prižgite romantično pesem vajine mladosti in zavrtite svojo boljšo polovico v soju sveč in zvoku prijetne melodije.

Dva vrhunska sistema – 600 in 650

hišni kino 1

Ne sklepajte več kompromisov in zahtevajte največ za svoj denar. Zakaj bi se morali odločati med lepim dizajnom in dobrim zvokom, če pa lahko imate oboje? Hišni kino Bose vas zagotovo ne bo spravil v dilemo in od vas zahteval kaj tako nesmiselnega. Izkusite najboljši zvok kar iz domačega naslanjača.

  1. Domači kino Bose 600: gre za sistem zvočnikov za domači kino, ki imajo vgrajeno tehnologijo Direct/Reflecting, s precizno usmerjenimi pogonskimi enotami. Zahvaljujoč vgrajeni tehnologiji, boste ob predvajanju obnemeli. Zmogljivost in kvaliteta zvoka, ki jo omogočajo je neverjetna, kakršno bi pričakovali od veliko večjih zvočnikov. Celoten sistem lepo dopolnjuje še Jewel Cube centralni zvočnik (dolžine 15 cm), ki omogoči ustvarjanje prave zvočne simfonije. Sistem 600 je, zaradi manjših zvočnikov diskreten, primeren za ljubitelje minimalizma ali tiste, ki si zaradi manjšega prostora večjega sistema ne morejo privoščiti.
  2. Domači kino Bose 650: pri tem vrhunskem sistemu gre za satelitske zvočnike, ki drugega kot najbolj popolen zvok pač ne poznajo. Tehnologija tega sistema je daleč pred konkurenco in praktično nedosegljiva. Omogoča 360-stopinjski prenos zvoka, ki skupaj s centralnim zvočnikom dolžine 54,2 cm tvori zvočno popolnost. Zvok objame celoten prostor in vam pripravi zvočno doživetje, kot ga še niste videli. Za njihovo izdelavo so uporabili ekstrudiran aluminij. Narejeni so iz enega kosa in se tako neopazno vklopijo v vaš prostor. Seveda ni potrebno posebej poudariti, da je sistem namenjen vsem tistim, ki se zadovoljijo le z vrhunskim.

Oba sistema izpod peresa tehnološkega paradnega konja Bose sta vrhunska, namenjena vsem, ki želijo nadgraditi filmsko in glasbeno doživetje in to vrsto umetnosti tudi cenijo. Cena ne enega ne drugega sistema namreč niti v sanjah ni nizka, vendar pa zato vemo da kupujemo kakovost. Da pa bi si ga lahko lažje privoščili, so pri ponudniku Lorex pripravili privlačne popuste in možnost obročnega plačila. Zakaj torej ne bi harmonija kakovostnega zvoka zaigrala tudi v vašem domu.

Avtor: