Garažna vrata

Usklajenost garažnih vrat z vašim objektom

Zagotovite, da se garažna vrata popolnoma ujemajo z vizualnim slogom vašega objekta. Izberite garažna vrata Roltek, kjer lahko izbirate med raznolikimi privlačnimi barvami vrat, pri čemer se lamele vizualno usklajujejo z roletami. Široka paleta možnosti vam omogoča, da poiščete popolno kombinacijo, zato vas vabijo, da raziskujete več različic, ki jih ponujajo. Z veseljem vam bodo tudi svetovali, saj se zavedajo, da so vrata pomembna investicija, ki zahteva premišljene odločitve in domiselne rešitve.

Prilagodljivost vašim potrebam

Če se odločate o nakupu garažnih vrat, se cena lahko precej razlikuje glede na več dejavnikov, kot so vrsta vrat, dimenzije, dodatne funkcije itd. Pri njih dobite garažna vrata, ki so izdelana s prilagodljivostjo vašim potrebam in željam v mislih. Lahko izbirate med različnimi funkcionalnostmi ter oblikujete barvno shemo, saj želijo, da izrazite svojo kreativnost. Vendar pa je ključnega pomena, da so vrata trdna, stabilna in estetsko dovršena. Pri njih dobite vse to in še več. Cena garažnih vrat ni vnaprej natančno določena, zato vas vabijo, da stopite v stik z njimi.

Garažna vrata

Vrata, ki varujejo vašo garažo, igrajo ključno vlogo v vsakem domu. Poleg zaščite vozil so v garaži tudi druge pomembne osebne stvari. Zato je odločitev za visokokakovostna vrata ključnega pomena. Če se soočate s to odločitvijo, so tu, da vam pomagajo pri vseh podrobnostih, saj imajo obsežne izkušnje na tem področju.

Trajna, varna in estetska rešitev

Garažna vrata Roltek so zasnovana z osredotočenostjo na trajnost, varnost in estetiko. Izdelana po meri vaše odprtine in iz aluminija zagotavljajo usklajen izgled z roletami na objektu. S standardnim motornim daljinskim upravljanjem lahko vrata upravljate tudi preko pametnega telefona, kar zagotavlja še večjo praktičnost.

Rolo garažna vrata so odlična izbira za vse vrste garaž, še posebej tam, kjer je prostor omejen. Njihova posebnost je v tem, da se elegantno navijajo v omarico na stropu, kar omogoča maksimalen izkoristek prostora. S sodobnimi funkcijami in privlačnim dizajnom dopolnijo podobo vašega doma, kar jih postavlja v vrh izbire med garažnimi vrati.

Prednosti rolo vrat

Rolo vrata Roltek ne zagotavljajo zgolj prostora za vaš avto, ampak tudi optimalno izkoriščanje prostora okoli garaže. Zaradi svojega inovativnega načina delovanja se vrata elegantno navijejo v omarico, ki jo lahko namestite pred ali v garažo. S tem pridobite dragocen prostor pod stropom, ki ga lahko uporabite za shranjevanje stvari, ki ne spadajo v hišo. Različne možnosti pritrditve omogočajo vgradnjo v skoraj vsako garažo.

Dva vrhunska modela rolo vrat za vašo garažo

Izbirate lahko med dvema vrhunskima modeloma rolo vrat: Rolento in tipom B3 / F1. Rolo vrata Rolento delujejo po načelu rolet, elegantno se navijejo v omarico. Na voljo so v dveh dimenzijah, omara pa se lahko namesti znotraj ali zunaj garaže. Ta model je opremljen z daljinskim upravljanjem, možnostjo ročnega upravljanja ter samodejnim ustavljanjem ob ovirah in zaščito pred nepovabljenimi gosti. Model tipa B3 / F1 pa ponuja večjo omarico, primerno za zapiranje širših odprtin. Vsa rolo garažna vrata so izjemno stabilna, močna in nudijo vrhunsko zaščito, hkrati pa vam omogočajo prilagajanje določenih komponent po vaših željah.

Inovativna stropna vrata Roltek

Garažna vrata Roltek so zasnovana z osredotočenostjo na trajnost, varnost in estetiko. Posebej primerna za nizke garaže, ponujajo stropna vrata dva sistema, ki potrebujeta minimalen prostor pod stropom – le 135 oz. 53 mm. Ta inovativna rešitev omogoča maksimalen izkoristek prostora pod stropom garaže.

Stropna vrata po meri

Stropna vrata Roltek združujejo udobje in najnovejšo tehnologijo. Vrata so standardno opremljena z daljinskim upravljanjem in zagotavljajo minimalne zahteve po prostoru in eleganten dizajn lamelnega plašča. Izdelana so natančno po meri vaše garaže, kar zagotavlja popolno prileganje vašim potrebam.

Stropna vrata iz aluminija

Silento 2 so izdelana iz aluminija in so vrata, ki jih ne slišite. Primerna so za nizke garaže, potrebujejo le 13,5 cm prostora pod stropom. Pogonski motor v sredini vrat zagotavlja stabilnost, samodejno zaustavljanje ob ovirah, integrirano razsvetljavo ter sistem za ročno odpiranje ob izpadu električnega toka. Pametni motor omogoča blag zagon in zaustavitev vrat ter več možnosti upravljanja. Garažna vrata Roltek ne zagotavljajo samo prostora za avto, temveč tudi izjemen izkoristek prostora na dvorišču. Garažna vrata Roltek so izdelana po merah in prilagojena so vgradni situaciji. Profili iz dvostenskega valjanega aluminija, napolnjeni z okolju prijazno peno, zagotavljajo visoko stabilnost, izolativnost in dolgo življenjsko dobo. Individualnost garaže lahko poudarite z vgradnjo posebnih vrst lamel, kot so svetlobne, zračne in okrasne lamele.

Neštete barvne možnosti

Z rolo vrati Roltek imate možnost izbirati med preko 220 barvnih odtenkov RAL lestvice in drugimi barvnimi možnostmi, kar vam omogoča popolno prilagoditev videza vrat vašim željam in okolici.

Vrhunska varnost

Pri garažnih vratih Roltek je varnost postavljena na prvo mesto. Stropna garažna vrata so opremljena z osvetlitvijo in varovali pred naletom na oviro, kar zagotavlja varnost tako vašim otrokom pri igri kot tudi vašim dragocenim predmetom. Standardno vgrajen sistem ročnega odpiranja ob izpadu električne energije pa nudi zanesljiv dostop v vsakem trenutku.

Popolna zaščita pred vlomom z garažnimi vrati Roltek

Garažna vrata Roltek ne zagotavljajo le varnosti pred fizičnimi ovirami, temveč tudi popolno zaščito pred vlomom. Sistemi so skrbno zasnovani in izdelani z visokimi standardi varnosti, kar zagotavlja varnost vašemu domu, družini ter vsem vašim dragocenostim. S temi vrati je vaša garaža varna.

Avtor: