parketarstvo

Parketarstvo oziroma polaganje parketa prepustite strokovnjakom

Montaža parketov je ena od storitev, kjer je bolj pomembno, kot kjerkoli drugje pri opremljanju prostorov, da to izvede strokovno in izkušeno parketarstvo. Ključnega pomena je, da je ekipa izkušenih monterjev parketa sposobna opraviti tudi najbolj zapletena dela pri montaži parketa, a je kljub temu bo vse izvedeno s pozornostjo do manjših podrobnosti. Naj poudarimo, da je najpogostejši način polaganja parketa polaganje lesenih blokov, ki jih je treba položiti posamezno v zahtevanem vzorcu. Poleg tega lahko nekatere možnosti parketov po namestitvi zahtevajo brušenje, poliranje in dodelavo na mestu. Le ekipa izkušenih monterjev parketov lahko zagotovi lep, gladek in enakomeren zaključek celotnega prostora.

parketarstvo-1

Pomembno je, da se zavedate, da namestitev parketa ni preprosta naloga, ampak zelo specializirano delo, rezervirano za parketarstvo. Zato je res bistvenega pomena, da to opravijo profesionalni monterji parketov. Iz istega razloga toplo priporočamo, da parket od začetka do konca samega procesa polaga le profesionalni in izkušeni monter parketa. To ne bo le zagotovilo, da bodo dela s talnimi oblogami natančno izpolnjena in morda celo presegla pričakovanja naročnika, temveč bo to tudi zagotovilo dolgoživost vaših lesenih tal.

Z namestitvijo parketnih tal vlagate v svoje dobro počutje

Parket izgleda res lepo in daje prostorom luksuzni pridih, a ob tem je treba vedeti, da je namestitev parketa na ribje kosti, ševron ali drug vzorec precej zamudno, kar naredi parket tudi sorazmerno drago izbiro med talnimi oblogami. Po drugi strani pa resnično prispeva k vrednosti nepremičnine in če to upoštevamo, je to pri dolgoročnih naložbah zagotovo dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Še posebej v primerjavi z nekaterimi drugimi stroškovno učinkovitimi alternativami.

Ker je polaganje parketa tako zahtevno delo, je montaža parketa vsekakor rezervirana za kvalitetno parketarstvo. V podjetju Megaflor so ponosni, da so med najbolj izkušenimi in cenjenimi monterji parketa v Sloveniji. Z obsežnim seznamom referenc, številnimi zadovoljnimi strankami in dolgoletnimi izkušnjami pri vgradnji in zaključevanju parketa so v industriji dokazali svojo zanesljivost in profesionalnost. Poleg tega so vsi projekti, ki jih izvedejo kot parketarstvo, zaključeni po zelo visokih standardih.

Profesionalno parketarstvo za profesionalno položen parket

Če nameravate v vašem objektu namestiti parketna tla, je parketarstvo Megaflor zagotovo vaša prva izbira za storitev, ki jo lahko nudijo le profesionalni monterji parketa. Izbira neprofesionalnih monterjev parketnih tal, ki temelji le na primerjavi stroškov, se pogosto dolgoročno ne izplača. Pomembno je vedeti, da lahko neprofesionalni monterji parketov povzročijo veliko potencialnih težav z vašimi tlemi. Ne samo to, lahko povzročijo tudi nepopravljivo škodo na parketu, ki jo pogosto povzroči preprosto malomarnost. Iz istega razloga je prva stvar, ki jo vedno spodbujajo v razmislek svojim strankam, naj izberejo zanesljivo in preverjeno parketarstvo. Vsako delo v vašem objektu je pomembno, zato raje ne tvegajte kakovosti in potencialnega stresa. Po eni strani bo to znatno pospešilo potek del na tleh, potrebnih za vaš projekt, po drugi strani pa vam bo to zagotovo prihranilo tudi veliko težav. Konec koncev je najpomembnejši vaš popoln parket, dobavljen skupaj z izkušnjami, ki jih prinese pri namestitvi podjetje, kot je Megaflor.

Naše podjetje nudi profesionalno vgradnjo parketov od začetka do konca.

Podjetje Megaflor združuje ekipo strokovnjakov, specializirano za polaganje PVC in lesenih oblog. So parketarstvo, ki se ponaša z več kot 20 leti izkušenj, natančnostjo, spoštljivim odnosom do strank in pripravljenostjo na nove izzive. V salonu si lahko ogledate parkete Boen, ki so vrhunske kvalitete in bodo združeni z njigovo storitvijo zagotovili dolgotrajno udobje in luksuz, ki ga prinaša parket. V okviru storitev vam ponujajo obisk na domu, kjer bodo ocenili stanje vaših trenutnih talnih oblog ter vam tudi svetovali o ustrezni izbiri novih. Skupaj boste sestavili načrt izvedbe vseh potrebnih del in seveda zaključili s polaganjem, brušenjem, krtačenjem in lakiranjem parketa. Izberite vrhunski parket zase, ostalo pa naj za vas opravi parketarstvo Megaflor.

Avtor: